Butikkmeny

Nettbutikk

UNii Innbruddsalarm

UNii
  
UNii alarmsystem med integrert adgangskontroll

UNii systemet har en modulær oppbygging basert på RS485. Sentralapparatene har samme hardware uansett størrelse. Det betyr at man kan lagerføre kun den minste sentralen og så aktivere en større lisens dersom man trenger det. På samme måte kan man bygge ut et eksisterende anlegg uten å skifte ut sentralapparatet. Sentralapparatene har innebygd IP alarmsender med DC-09 format.

UNii har valgbart språk pr. bruker. Det betyr at når brukeren taster sin kode eller viser kort, så vil displayet vise meldinger i brukerens eget språk.

Flere sentralapparater kan kobles sammen i samme installasjon for å oppnå flere alarmpunkter og områder. Disse administreres som ett felles system. Det er også mulig å sette opp en redundant ringstruktur hvor flere sentralapparater deler på oppgavene.

UNii har integrert adgangskontroll som administreres sammen med resten av systemet. Dørkontrollenhetene kobles til den samme RS485 bussen som de andre komponentene. En bruker som har adgang til et område kan styre alarmanlegget og låse opp dørene der. 

UNii kan programmeres og administreres med PC programvare eller i skyen via en nettside. UNii har også en brukervennlig app for sluttbruker.